Пасажири поїзда, який їхав з Херсона, змусили машиніста зробити зупинку в Тернополі.

Про це повідомив мер Тернополя Сергій Надал.

Після поділу України на 4 зони, в залежності від рівня поширення COVID-19, в так звану "червону зону" потрапили Тернопільський і Волинський регіони. У зв'язку з цим деякі поїзди далекого прямування стали курсувати повз Тернополя і Луцька без зупинок.

Однак "Укрзалізниця" не попередила про це пасажирів, які купили квитки до цих обласних центрів заздалегідь.

85 осіб, які прямували на поїзді з Херсонської області, підняли бунт, коли машиніст відмовився зробити в Тернополі зупинку. Серед них було багато батьків з дітьми, зокрема, хворими на ДЦП. Після висловлення пасажирами обурення, поїзд все-таки зупинився і випустив людей в місті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Набагато менше пощастило пасажирам поїзда "Київ-Трускавець", які дізналися про нововведення на вході в вагони. Провідниця запропонувала людям вийти в Хмельницькому о першій годині ночі або у Львові в 4 ранку і добиратися до Тернополя своїм ходом.

Кабмін взяв до уваги що відбулися казуси і пообіцяв розглянути можливість висадки пасажирів в містах "червоної зони".

Нагадаємо, раніше Тернопіль та Луцьк повстали проти карантину що там не ніякої логіки в вжиті заходи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пальчевський: "На карантині нічні клуби відкриті і туди ходять чиновники, а люди справедливо обурюються".

Також "Знай.ua" писав, що в МОЗ опублікували правила адаптивного карантину: як буде працювати транспорт, школи і спортзали.