У Хмельницькому літня жінка виявилася заручницею власної квартири через велику кількість сміття, що накопичилося. Вона зібрала в будинку багато мотлоху, який в певний момент просто не дав їй спокійно увійти. Після відкриття дверей, на неї звалилося кілька десятків кілограм і зафіксували в одному положенні.

Пенсіонерка не могла поворухнутися і була випадково помічена сусідами, які і викликали загін рятувальників. У них не було можливості проникнути в квартиру через двері, тому вони скористалися вікном третього поверху. Про це повідомляє щоденна програма новин “ТСН”.

Сміття в квартирі, скріншот: Youtube
Сміття в квартирі, скріншот: Youtube

Прес-секретар Управління ДСНС у Хмельницькій області Віталій Гричанюк повідомив: "рятувальники за допомогою сходів потрапили в квартиру через вікно третього поверху. Звільнили з полону громадянку і передали працівникам екстреної медичної допомоги".

Зараз постраждала перебуває в лікарні. Після того, як її випишуть — сусіди знову попросять її позбутися від цього сміття.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, під Хмельницькому 11 кілометрів вулиць залили спиртом. Рятувальники 24 Державного пожежно-рятувального поста долучилися до виконання протиепідеміологічних заходів, та зуміли провести дезінфекцію смт Білогір'я.

Як повідомляв "Знай.ua", у Хмельницькому схопили таксиста-сутенера - здирав з дівчаток останню сорочку.

Знай.ua писав, що Хмельниччину можуть закрити на жорсткий карантин. Про це заявив президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

Таким чином, повідомляється, що через перевищення протягом п'яти днів встановлених епідеміологічних показників, Хмельницьку та Чернігівську область можуть віднести в "червону зону".