Співробітниками правоохоронних органів були затримані двоє приїжджих, які крали чужі гроші з банкоматів в Одесі. Про це повідомили в Приморському відділі поліції Одеси.

Шахраї користувалися накладкою з липкою стрічкою, яка встановлювалася в банкоматі. З її допомогою відбувалося блокування видачі купюр. Коли люди здійснювали операції зі зняття готівки, винахід перешкоджав видачі коштів і тоді клієнти відходили, щоб зателефонувати в сервісний центр і повідомити про неполадку. У цей момент зловмисники підходили до банкомату і виймали накладку разом з грошима.

Шахрайство, скріншот: Youtube
Шахрайство, скріншот: Youtube

Правопорушниками виявилися 37-ми та 38-річний жителі Кіровоградської області. Їх викрили кіберполіцейські та співробітники Шевченківського відділення поліції. Зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. Справа розслідуватиметься за статтею 185, частина 2 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, "намагався всучити побитого міллю джентльмена": стало відомо про провалену Кивана "взяти Одесу".

Як повідомляв "Знай.ua", в Одесі знайшли мертвою 17-річну дівчинку-сироту — били і жорстоко знущалися. В одному з дитячих будинків Одеси знайшли мертвою дівчинку-сироту. Дівчинку в дитбудинок віддала рідна мати. Ще з ранніх років її ґвалтували співмешканці матері, однак у притулку "Світанок" кошмар не закінчився, адже знущання над дівчинкою продовжилися.

Знай.ua писав, що Генпрокуратура і ДБР викрили корумпованих митників Одеси — контейнери пропускали за "зелені".