У Дніпрі був затриманий за участь у скоєнні замовного вбивства громадянин України, який кілька років перебував у міжнародному розшуку. Восени 2015 року, в Болгарії був обстріляний броньований автомобіль екс-начальника контррозвідки Олексія Петрова, який зумів вижити. Про це повідомили в ГУНП у Дніпропетровській області.

Обстріл був проведений за допомогою ручних протитанкових гранатометів, які були зроблені в Болгарії для російської армії, за інформацією слідчих.

Затримання, фото: ГУНП в Дніпропетровській області
Затримання, фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Він переховувався в Україні під чужим ім'ям і розшукувався з 2016 року болгарськими правоохоронними органами. Оперативникам Управління стратегічних розслідувань вдалося встановити його місцезнаходження. Це сталося під час проведення заходів з розшуку осіб, які переховуються від органів досудового розслідування.

З автомобіля затриманого були вилучені боєприпаси і зброя, а також документи на ім'я іншої людини з його ж фотографією. Буде проведена перевірка на причетність до скоєння злочинів в Україні та встановлено походження отриманих документів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліцейські надали інформацію про затримання в міжнародну організацію кримінальної поліції.

Нагадаємо, вибух у Бейруті: поліція затримала 16 працівників оновлена інформація про загиблих.

Як повідомляв "Знай.ua", копи спіймали одеських "липких бандитів" на гарячому — наживалися на простих українцях.

Знай.ua писав, що живодерку із Запоріжжя відпустили додому, відео - не аргумент: мучила і вбивала малюків на камер.