Коронавірус в Україні фіксують не тільки у цивільних осіб, а й у військових. Командування медичних сил ЗСУ регулярно публікує статистику захворюваності COVID-19 серед Збройних сил. Повідомляється, що за останню добу було виявлено 21 воїна, інфікованих коронавірусом.

З них 15 осіб були направлені на самоізоляцію в домашніх умовах, ще шестеро бійців були госпіталізовані і отримують необхідне лікування. Командування медичних сил ЗСУ відрапортувало про те, що захворювання протікає у хворих в легкій формі.

Станом на 8 серпня, в лавах Збройних сил України хворіє 301 воїн з інфекцією COVID-19. В цілому виявлено 675 випадків коронавірусу, ще 789 осіб були відправлені на самоізоляцію.

Коронавирус в украинской армии

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше Володимир Зеленський доручив Кабінету Міністрів мобілізувати всі сили, щоб не допустити поширення другої хвилі коронавірусу. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що буде проведена комплексна оцінка готовності медичних закладів. Станом на суботу, 8 серпня, в Україні зафіксовано 79 750 випадків зараження, 1879 пацієнтів померли, одужало 43655 осіб.

Нагадавши, раніше на Франківщині перехожі відбили хлопця від працівників військкомату.