На одній з київських вулиць Солом'янського району була помічена спецтехніка, яка розривала дорожнє покриття. В соцмережах одразу з'явилися повідомлення про те, що місцеві жителі навмисне пошкоджують нову дорогу, щоб по ній не їздили автівки і не шуміли. Однак, скоріш за ве, дана інформація не відповідає дійності.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент повідомила Facebook-спільнота "Киев оперативный".

"2-3 місяці назад Київавтодор відремонтував дорогу на Совських ставках. Сьогодні ж тут місцеві мешканці навмисно пошкоджують її трактором, щоб через них не їздили автівки, бо шумить дуже🤷🏻‍♂️", - йде мова в оригінальній публікації.

2-3 місяці назад Київавтодор відремонтував дорогу на Совських ставках. Сьогодні ж тут місцеві мешканці навмисно пошкоджують її трактором, щоб через них не їздили автівки, бо шумить дуже🤷🏻‍♂️

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 5 augustus 2020

Однак у коментарях відразу запідозрили, що ситуація може бути змальованою необ'єктивно. Невдовзі її офіційно спростували представники Київавтодору.

"В Інтернеті поширюється відео про буцімто навмисне пошкодження дороги жителями.

Однак, ця інформація не правдива.
По-перше, цю ділянку вул. Колоскової цього року ШЕУ Солом’янського району не ремонтували (роботи проводили на іншій ділянці вулиці).
По-друге, нині там розпочались ремонтні роботи на водопровідній мережі. Виконує їх районна державна адміністрація.
Після завершення робіт балансоутримувач мереж зобов’язаний відновити покриття", - повідомили на офіційній сторінці підприємства в соціальній мережі Facebook.

В Інтернеті поширюється відео про буцімто навмисне пошкодження дороги жителями. Однак, ця інформація не правдива....

Geplaatst door Комунальна корпорація "Київавтодор" op Woensdag 5 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київський сміттєвоз провалився під асфальт, його довго не могли витягти з ями.