У Рубіжному, що на Луганщині рятувальники витягнули собаку із закинутого колодязя.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило Головне управління ДСНС України у Луганській області.

За їхніми даними, 13 серпня о восьмій годині ранку до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від небайдужих громадян. Вони занепокоїлись, що у закинутий колодязь на території садового товариства "Будівельник" у місті Рубіжне, ймовірно, потрапив собака.

Рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Луганській області негайно прибули на місце виклику. Їм вдалося оперативно витягнути песика з пастки за допомогою підручних засобів.

Тваринка не зазнала серйозних ушкоджень, окрім можливого переохолодження та переляку. Судячи з усього, вона не потребувала ветеринарної допомоги та одразу пішла від місця пригоди. Служба порятунку поділилася милими фотографіями врятованого пухнастика.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: Facebook

"Визволений чотирилапий, мокрий, змерзлий, але щасливий, мерщій заспішив по своїх справах," - зазначило у своєму дописі Головне управління ДСНС України на Луганщині.

Нагадаємо, що мужні копи врятували пенсіонерку від вірної загибелі: трапився інсульт, довелося лізти через вікно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Франківщині подружжя з добрим серцем пригріло лелеку - можна погладити, як кота.

Також "Знай.ua" писав, що копи та рятувальники дали друге життя покинутим напризволяще тваринам: ви навряд чи бачили щось миліше.