У ніч на понеділок, 17 серпня "Укрзалізниця" призупинить реалізацію квитків на 6 міжобласних маршрутів. Це стосується залізничних станцій Клевань, Самбір і Дубно, на яких через перебування в "червоній" зоні буде доступна лише висадка пасажирів.

Читайте Знай в Google News!

Це обмеження стосується поїздів № 49/50 (Київ — Трускавець), № 98/97 (Ковель — Київ), № 231/232 (Івано — Франківськ-Генічеськ), № 743/744 (Київ — Львів), № 217/218 (Київ — Рахів) і № 45/46 (Ужгород — Лисичанськ).

Через те, що на цих станціях буде відсутня можливість посадки, пасажири зможуть скористатися поверненням коштів за квитки через Інтернет або в залізничних касах.

Укрзалізниця, скріншот: Youtube
Укрзалізниця, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

З початку введення зон в Україні "Укрзалізниця" відмовлялася зупиняти потяги в" червоній " епідеміологічній зоні. Так, стався випадок з пасажирами поїзда № 49 "Київ — Трускавець", які дізналися про те, що зупинка в Тернополі проведена не буде, лише при посадці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим швидше, тим дешевше: Криклій пояснив, як заощадити, купуючи квитки на поїзд. Укрзалізниця розпочала програму лояльності, згідно з якою люди зможуть платити за квитки на поїзд менше, якщо купувати їх заздалегідь.

Як повідомляв "Знай.ua", металобрухт " Укрзалізниці" скуповують посередники,- "Інтерпайп".

Знай.ua писав, що дістатися із Запоріжжя до Києва потягом стало дешевше - почім зараз квитки в столицю. Стало відомо про те, що дешевий пасажирський потяг із Запоріжжя до Києва знову повернуть в розклад.