В Україні виникли серйозні проблеми з виплатою пенсій. Навіть Пенсійний фонд визнав, що є неприємності. За серпень профінансували виплату всього на 24.5 млрд гривень. Ця сума покриває всього 62% від загальної суми для виплати пенсій в державі. Однак на цьому проблеми українських пенсіонерів ще не закінчилися, і експерти впевнені, що найближчим часом ситуація з виплатами погіршиться ще сильніше.

Пенсіонери, фото - znaj.ua
Пенсіонери, фото - znaj.ua

Експерт в області економіки Єгор Киян заявив, що серпневі проблеми вже в найближчі кілька місяців можуть здатися "стабільністю". Економіст зазначив, що восени прогнозується новий спалах COVID-19, і вже зараз спостерігається зростання захворюваності. Тому з такими економічними проблемами ймовірні затримки пенсій вже у вересні-листопаді.

Киян зазначив, що навіть якщо друга хвиля коронавірусу торкнеться України в меншій мірі, але "розгуляється" по світу, Пенсійному фонду буде не легше. У сучасних реаліях Пенсійний фонд залежить від західних кредитів, проте є ймовірність, що ці кредити найближчим часом стануть недоступні через економічну кризу.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що У Дніпрі батьки шукають 12-річного хлопчика з помаранчевим чубчиком-залишив записку і зник

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також портал " Знай.ua " писав, що У Дніпрі пропала пенсіонерка в синьому халаті-рідні благають про допомогу

Також портал " Знай.ua " писав, що На Франківщині знайшли тіло зниклого пенсіонера-внучка більше не обійме дідуся