Зараз головне готуватися думками про те, що літо закінчується і попереду нас чекає осінь, в якій необхідно постаратися знайти позитив, як в прогулянках по парку — додають романтичність.

Але ось з вихідними у вересні на позитивний лад не вийти. Їх буде всього вісім. Додаткові ж приводи відпочити відсутні. Це виходить чотири повноцінних уїк-енду в першому осінньому місяці.

Однак кумедним є той факт, що у вересні як таких свят виявилося більше, ніж днів. Але всі вони не відносяться до тих, що заслуговують статусу вихідного дня.

На перше вересня припадає усіма відомий день знань і ще — день підприємця. На наступну добу святкується день нотаріату. 8 вересня українці зможуть відсвяткувати цілих чотири свята: Міжнародний день грамотності та солідарності, а також день танкістів, працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

Прогулянки, скріншот: Youtube
Прогулянки, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На 9 число припав міжнародний день краси, дизайнера-графіка і тестувальника. 10 вересня — всесвітній день запобігання самогубствам, що відзначається щорічно з 2003 року.

13 вересня є днем програміста, 14.09 — українського кіно і фізкультури і спорту. 15 вересня виступає міжнародним днем демократії та працівника лісу.

Далі список виглядає наступним чином:

16 вересня — Міжнародний день охорони озонового шару
17 вересня — День рятувальника
18 вересня — День HR-менеджера
20 вересня — День рекрутера
21 вересня — День фармацевтичного працівника, винахідника і раціоналізатора, міжнародний день миру
22 вересня — День машинобудівника і партизанської слави
27 вересня — День туризму, вихователя та всіх дошкільних працівників
30 вересня — День усиновлення, міжнародний день перекладача та всеукраїнський день бібліотек.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для підвищення операційної і фінансової ефективності "Укрзалізниці" її треба розділити на бізнес-сегменти – економіст.

Як повідомляв "Знай.ua", один з п'яти українців не хоче жити в Україні: маленькі зарплати, політична ситуація.

Знай.ua писав, що з держбюджету переплатили 16,6 млн грн компанії з орбіти міністра Абрамовського на закупівлі обладнання "Охматдиту".