У Києві на Дарниці виявився будівельник, який може сміливо претендувати на звання найкреативнішого викрадача авто. Правда, Фортуна виявилася не на його боці. Історію автомобільного горе-злодія повідали на сторінці “Улюблене місто Київ"в Instagram.

Як повідомляється, уродженець Чернігівської області викрав автомобіль Porcshe за допомогою евакуатора. За кілька днів до викрадення, зловмисник придивлявся до новенького блискучого "Порша", а потім викликав евакуатор. Він заявив, що в автомобілі нібито не працює електропроводка і скористався послугами евакуатора для транспортування машини в інше місце.

Законний власник, який виявився іноземцем, заявив про зникнення. Почалися пошуки.

Незабаром копи знайшли машину на новому місці. Разом з авто знайшовся і викрадач. Тепер йому світить до 5 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Не кожен хоче йти працювати на будівництво, але і в'язниця не найкращий варіант", — йдеться в пості.

Нагадаємо, раніше Марцінків відбере у франківчан велосипеди на День Незалежності

Як повідомляє портал " Знай.ua» У Львові розшукують велосипедиста, який втік після страшної аварії: "серце не здригнулося"

Також " Знай.ua " писав, що Під Львовом озвірілий шумахер переїхав 6-річного велосипедиста-гальмувати не став