Одне з місцевих ЗМІ Кременчука опублікувало історію читача Павла Бариба, 74-річного пенсіонера. Він проживає в мікрорайоні"Петрівка". Бариба розповів історію, яка дивує і засмучує. Він розповів, що вранці він поспішав на зупинку тролейбуса, і прийшов першим. Однак в очікуванні тролейбуса, на зупинку прийшло багато людей. І увійти в тролейбус йому так і не вдалося, оскільки швидкі пасажири обігнали старого і забили транспорт так, що увійти в нього було вже неможливо.

Бариба в листі зазначив, що постійно чує по радіо слова про те, що необхідно проявляти повагу до людей похилого віку. Однак він був шокований тим, що ніякої поваги і близько немає, тільки абсолютна байдужість. Йому довелося добиратися до потрібного йому магазину "Фоззі" пішки. Пенсіонер ходить з паличкою, тому, зрозуміло, було йому абсолютно непросто.

Павло Бариба розповів, що йому вдалося дістатися назад з відносним комфортом. Він прийшов на зупинку маршрутки і зайняв пільгове місце. Однак сама по собі історія дивує і вкрай засмучує. Поваги до старшого покоління в нашому суспільстві ніякого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українцям можуть скоротити виплати пенсій і "впаяти" штраф

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляти портал Знай.uа, пенсії нараховуватимуть автоматично, у Мінсоцполітики дали інструкцію українцям.

Також Знай.ua писати, як пенсіонерам прожити на 2700 гривень на місяць, у Мінсоцполітики дали відповідь.