У неділю, 20 вересня, по всій Україні відчуватиметься холод арктичного походження. Осінь налякала, заслала для перевірки в Україну холод. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами синоптика Наталки Діденко, українці забігали, повкривалися і поодягалися тепліше, активно позабирали з городів помідори, а з балконів - квіти і трохи розслабилась. Хай ще поки літо "хвости" попідтягає.

"Тому ніч осінь залишила собі - найближчої очікується +4+9 градусів, на Півдні до +10+14 градусів, а в північних областях та на північному сході України можливі заморозки 0-3 градуси. А ось завтрашній день осінь дарує нам - буде сонячно й порівняно тепло", - йдеться у повідомленні.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

За словами ссиноптика, потужна антициклонічна смуга високого атмосферного тиску аж з Атлантики досягне і України - антициклон Manfred блокуватиме опади.
Впродовж дня в Україні очікуються +20+24 градуси, хіба що в Чернігівській, Сумській та Харківській областях місцями +17+19 градусів. У Києві неділя світитиме сонцем. Ніч - холодна, +5+7 градусів, але вдень передбачається близько +20 градусів. Надалі, майже весь тиждень, в Україні буде класичне "бабине літо" - сонце і тепла погода, до +22+28 градусів.
Дощі з'являться у наступні суботу-неділю. Погода дає навіть професійним ледарям завершити всі необхідні роботи на вулиці, офісні працівники зграйками питимуть каву біля під'їзду, а ті, що працюють вдома сміливо можуть переносити свій гаджет у найближчий парк і там стукати по клавішах, лякаючи білок та місцевих ворон.

Осінь налякала, заслала для перевірки в Україну холод арктичного походження, побачила, як ми забІгали, повкривалися і...

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 19 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві очманіла стихія накоїла бід - машини на друзки, дахи на асфальті.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.