Тимчасово виконуюча обов'язки Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко 16 вересня зустрілася з фахівцями компетентних органів Південно-Африканської Республіки (ПАР). Про це передали на сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Читайте Знай в Google News!

На відеозустрічці, вперше за історію двосторонніх консультацій з компетентними органами іноземних держав, були присутні Надзвичайні та Повноважні Посли обох країн. Також взяли участь начальники управління міжнародного співробітництва та контролю на кордоні Олена Курята та Андрій Охріменко.

На зустрічі відбулося обговорення можливість експорту українського м'яса (птиці та свинини) та яєчної продукції в Південно-Африканську Республіку, в тому числі умов доступу на ринки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В результаті були досягнуті домовленості продовжити комунікацію на рівні компетентних органів з піднятих питань і з боку ПАР була виражена зацікавленість в експорті в Україну м'ясної продукції, зокрема м'яса крокодилів, і вовни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Зневоднена" Поклонська закотила нову маячню про ООН, поки кримчани засихають: "Виглядають безглуздо..."

Як повідомляв "Знай.ua", харківчани влаштували побоїще посеред міста - кувалда і гори битого скла на дорозі.

Знай.ua писав, "До побачення, наш ласкавий Сашка": Лукашенко отримав імпічмент на європейському рівні.