Цього тижня МОН оприлюднило результати дослідження “Задоволеність батьків та учнів шкільним харчуванням”, яке показало, що більшість мають що сказати.

Читайте Знай в Google News!

Діти не харчуються у шкільних їдальнях через те, що їжа в них холодна, неприємна на вигляд, не має запаху і не смачна. Ці характеристики є підстави для дітей не їсти в шкільних "столовках". Офіційна статистика говорить, що понад 50% школярів таки харчуються.

Понад 50% школярів користуються шкільними їдальнями, а основними причинами, через які учні відмовляються від харчування...

Geplaatst door Міністерство освіти і науки України op Vrijdag 18 september 2020

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В межах НУШ держава передбачає якісне покращення усіх показників системи надання харчування у школах. Так, наприклад, держава виділила 400 млн гривень на модернізацію кухонного обладнання у школах. Також відбудеться перегляд затверджених норм та порядку організації харчування. У школах мусить відбутися інформаційна кампанія щодо здорової харчової поведінки.

У рамках проведеного дослідження учні та їхні батьки давали відповіді на різноманітні питання, які стосувалися буфету, організації шкільних столових та охайності приміщень і працівників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Харковом зник 12-річний школяр з веснянками - втік до магазину за кіндерами.

Як повідомляв Знай.uа, психолог підготував українських батьків до епопеї "назад в школу" - з цими порадами карантин не страшний.