В українській столиці поліцейські змогли викрити небезпечного злочинця, який проникав до приміщення і викрадав все, що можна продати. Як виявилося, даний злочинець уродженець Київської області, йому 42 роки.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції.

Крадені речі та ймовірні знаряддя злочинів, фото: прес-служба Нацполіції
Крадені речі та ймовірні знаряддя злочинів, фото: прес-служба Нацполіції

За інформацією копів, чоловік цупив майно з гаражів. Зловмисник зберігав викрадене в приміщенні гаража, власник якого нещодавно помер. Для охорони вкраденого чоловік поселив там бездомного.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Під час обшуків у гаражі, де порушник ховав речі, і за місцем його проживання ми виявили та вилучили 65 мобільних телефонів, можливі знаряддя злочину та майно, що фігурує в інших кримінальних провадженнях, як викрадене", - повідомляють поліцейські.

Крадені речі та ймовірні знаряддя злочинів, фото: прес-служба Нацполіції
Крадені речі та ймовірні знаряддя злочинів, фото: прес-служба Нацполіції

Також відомо, що чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. У травні поточного року відносно нього столичні правоохоронці направили обвинувальний акт до суду за зберігання наркотиків.

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні двох епізодів злочинів, передбачених ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення або сховище або яка заподіяла значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Поліцейські звернулися до районного суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.

Знай.uа писав, у Львові двоє ув'язнених зважилися на втечу з колонії - дві роби, гавкіт собак і колючий дріт.