В Україні 11 жовтня пануватиме комфортна погода, у всіх областях ще буде утримуватися досить висока температура повітря. Очікується хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. Вночі і в першій половині дня туман.

Читайте Знай в Google News!

У Києві буде похмуро, проте без дощу. Температура повітря протягом дня підніметься до 17°C, вночі ж опуститься до 11 градусів тепла.

За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко, у неділю дощів побільшає - Захід, Південь, частково Схід та Центр. У північних областях істотні опади малоймовірні. Вночі та вранці - місцями тумани.

У Києві вихідні обіцяють теплу погоду, без опадів. Жовтень - красивий, строкатий у кольорах, поки теплий, без осінніх холодів.
Якраз час хороший і погуляти, і щось доробити, побільше побути на повітрі.

Вихідні в Україні все ще будуть теплими. У денні години очікується +16+20 градусів, на Півдні до +23 градусів, посвіжіє...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 9 oktober 2020

Народний прогноз погоди

11 жовтня відзначається день пам'яті Іллі Муромця. В Англії існує повір'я, нібито саме в цей день диявол плює на ягоди чорниці, а тому той, хто їх з'їсть, буде споганений. Погоду цього дня визначали за інеєм: якщо вранці на дворі його багато налипло – бути сухій, сонячній погоді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головні новини за 9 жовтня: вибори перетворяться на небезпеку, українців шмонатимуть, а ціни їх доб'ють.

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі показали неймовірну красу Карпатського заповідника, від кадрів захоплює дух.

Знай.ua писав, чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина і чоловіка: "Я була рабинею, яка висилає гроші"