Вже восени 2022 року свої двері відкриють початкова школа на 240 місць, ліцей на 280 учнів та дитячий садок на 120 місць загальною площею 13 500 м.кв. На церемонії закладання першого каменю були присутні засновник компанії KAN - Ігор Ніконов, генеральний директор мережі А + - Тетяна Курмаз і Дмитро Васильєв - співзасновник і головний архітектор компанії Archimatika. KAN став першим в Україні девелопером, який об'єднав під одним дахом дитячий сад, початкову школу, ліцей і позашкільні студії.

Для KAN та А+ важливим є створення комфортного і безпечного середовища, яке дає можливість виявити лідерські та творчі якості нового покоління. Новий освітній проект буде продовжувати втілювати ідею континуальности освіти, всебічного розвитку дітей та білінгвального навчання, яка присутня у всій мережі А+. Окремим напрямком нового освітнього комплексу в Файна Таун стане нахил на архітектурі, дизайні та будівництві, а його менторами виступатимуть фахівці KAN і Archimatika.

В рамках знайомства з професією архітектора учні освітньої мережі А + відвідували бюро Archimatika та могли більше дізнатися про 3Д моделювання й допомогою віртуальної реальності гуляти по моделі нового освітнього комплексу в ЖК Файна Таун, як в захоплюючій грі Minecraft. Команда проекту зібрала побажання учнів та втілила їх у життя, розширивши соціальну функцію просторів, та додавши сцену для проведення театральних постановок, імпровізацій і переглядів фільмів на свіжому повітрі.

Також в проекті будуть створені великі рекреаційні простори, які створюють множинні сценарії використання. Наприклад, на 4 поверсі буде розташовуватися велика тераса з благоустроєм розміром 486 кв.м, на якій можна буде проводити заняття на свіжому повітрі, влаштовувати фестивалі, наукові ярмарки, заняття з йоги та медитації.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Фото 1 из 9.
Фото 2 из 9.
Фото 3 из 9.
Фото 4 из 9.
Фото 5 из 9.
Фото 6 из 9.
Фото 7 из 9.
Фото 8 из 9.
Фото 9 из 9.

Велику увагу приділено спортивним та творчим напрямкам, під які виділено понад 1 000 кв.м для багатофункціональних спортивних і хореографічних класів. Починаючи з раннього віку програми початкової школи та ліцею будуть розширені додатковими курсами і дисциплінами: 3D моделювання, веб-дизайн, архітектура, урбаністика, історія мистецтв та інші.

Справжньою родзинкою освітнього комплексу А + в Файна Таун стане гірка для спуску з другого поверху в фойє, яка дозволить паралельно зі сходами та ліфтом отримати ігровий спосіб спуститься по спіральній трубі на поверх нижче.

Реалізація освітнього комплексу А + є наступним кроком розширення інфраструктурних функцій в рамках проекту ЖК Файна Таун. Наявність школи і дитячого садка в пішої доступності від будинку є унікальною особливістю девелопера KAN, який створює комфортне середовище проживання в своїх проектах.