Одіозний псевдоучений Валерій Бебик продовжує доводити, що Ісус був галичанином, а предки українців були родоначальниками найбільших цивілізацій світу.

Археологи сигналізували, що він сприяє дискредитації української науки.

Читайте Знай в Google News!

Він щорічно претендує на отримання Шевченківської премії. Увагу на це звернула журналістка Олена Чичеріна на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Вона написала: "Це псевдоученый, який щорічно висувається на цю нагороду від різних організацій. І кожен раз зі своїм циклом дичини "Цивілізація Incognita", - написала вона.

За її словами, вчене товариство робило все підряд, щоб дати пораду цій ганьбі. І потім додала: "Опиздошені археологи навіть листи писали до владних структур, що чувак дискредитує українську науку". А чоловік продовжує подаватися на премію.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Серед найбільш дивних поглядів Валерія Бебіка, журналістка виділила його докази існування цивілізації протоукраїнців, що мати Зевса родом з Житомира, Ісус — галичанин, а Будда — скіфський пророк. Крім того, він вважає, що серед єгипетських фараонів були українці, а герой Троянської війни Еней — цар України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рай для заробітчан змінює правила в'їзду: що потрібно знати українцям.

Як повідомляв "Знай.ua", куди скаржитися на холодні батареї і як домогтися "знижки" за опалення: експерти дали дієві поради.

Знай.ua писав, День Всіх Святих 2020: чого не можна робити в Свято, а що обов'язково потрібно зробити.