В одному з російських супермаркетів мало не викравши діти. Інцидент стався в місті Анапа, Краснодарського краю, і розповіла про нього подруга мами цієї самої дитини – користувач Facebook під ніком Sarra Atekh.

Вона розповіла, що разом з матір'ю дівчинки, яку хотіли викрасти, і своєю дитиною зайшла в магазин. І тут трохи сталося непоправне.

Користувач розповіла, що мати відійшла, а її син попросив її купити чіпсів. Момент зі спробою викрадення вона спостерігала бічним зором. “До Анюти підбігає тітка типового відпочиваючого виду, яких там тисячі, вистачає дівчинку ща руку і кричить-Марина, Марина, знову ти загубилася! І намагається тягнути", - пише Sarra Atekh. За її словами, врятувало лише те, що діти трималися за руки.

"Потім я стрибнула з іншого кінця магазину воротарським стрибком і відігнала тітку. Її тут же слід прохолов, знаєте, як цигани вміють зникати на рівному місці. Якби не все це, повз Маші б вони не пройшли.",- написала користувач. Вона впевнена, що якби не щаслива випадковість, дитину б вони вкрали. Sarra Atekh пише, що діти навіть не встигли злякатися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше повідомляли, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.

Знай.uа писав, у Львові двоє ув'язнених зважилися на втечу з колонії-дві роби, гавкіт собак і колючий дріт.