Англомовні ЗМІ пишуть, що дружина британського принца Гаррі Меган Маркл вагітна вдруге і планує поїхати від онука Єлизавети II після жорсткої сварки. Журналісти пишуть, що Меган деякий час хоче пожити усамітнено в іншій державі, не в США - кажуть, що Меган нібито обрала Мексику.

Читайте Знай в Google News!

У свою чергу мексиканська редакція журналу Elle пише, що Маркл приїде до їхньої країну без чоловіка. Подружжя нібито посварилися напередодні виборів президента Сполучених Штатів Америки.

Меган Маркл, скріншот: YouTube
Меган Маркл, скріншот: YouTube

Так, джерело, близьке до пари, заявило, що Маркл збиралася зробити ряд публічних заяв після того, як вони з Гаррі закликали американців йти на вибори. Однак втручання впливової пари в політичний процес викликало обурення в суспільстві. Гаррі відмовився далі брати в цьому участь, але Меган це дуже розлютило.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними видання, Меган планує поїздку на мексиканський курорт Лос-Кабос. Чоловік залишиться вдома в Лос-Анджелесі, а з ким буде їх півторарічний первісток Арчі поки невідомо.

"Гаррі не може послідувати за Меган через проблеми з документами і у зв'язку з питаннями безпеки, але друзі сподіваються, що за той час, що подружжя проведе в розлуці, принц отримає можливість заново оцінити, чи була його відмова від життя в якості високопоставленого члена королівської сім'ї хорошим рішенням", -повідомляє джерело.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, адвокати Меган Маркл збентежили заявою: перетрудилися через претензії герцогині.

Як повідомляв Знай.uа, Єлизавета II вперше натягнула на себе це: такого в історії ще не було.

Знай.uа писав, Маркл і Міддлтон пережили спільну травму: булінг в школі знайомий королівським дружинам не з чуток.