Найближчим часом погода в Україні серйозно зіпсується, адже на зміну холодному антициклону прийде атмосферний фронт.

Читайте Знай в Google News!

Атмосферний фронт принесе не тільки температуру нижче нуля вдень, але і сніг. Синоптики показали нові карти погоди на місяць, який буде не надто теплим.

Згідно з даними ресурсу Gismeteo, перші нічні заморозки прийдуть на Схід і Північ вже в середу, 11 листопада. До Києва нічний мороз добереться до суботи, 14 числа. На Заході (крім Карпат) та Півдні значення термометра поки ще будуть вище нуля.

Заморозки, фото Вікіпедія
Заморозки, фото Вікіпедія

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, у 20-х числах місяця варто чекати перших денних морозів і снігу. Перші снігові опади у ці дні найімовірніше пройдуть на Сході і Півночі. Крім снігу з 20-23 листопада будуть йти дощі, часом упереміш із мокрим снігом.

Проте до кінця листопада - початку грудня синоптики прогнозують деяке потепління.

Прогноз погоди на листопад, фото: кадр з відео
Прогноз погоди на листопад, фото: кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла, що зміниться у харчуванні школярів: меню на два тижні, нові санітарні норми та інше. Перша леді взяла участь в онлайн-нараді з оновлення системи шкільного харчування

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку