Відомий український синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі опублікувала прогноз погоди, якої слід очікувати 11 і 12 листопада. За словами Діденка, погода в Україні в ці дні перебуватиме у владі антициклону, не буде ні серйозних дощів, ні снігів.

"Я згадала про сніг, тому що якби синоптична ситуація вказувала на ймовірність опадів, то сніг міг би бути, адже йде похолодання", - заявила синоптик.

Так, Діденко пише, що вже цієї ночі в Україні температура повітря буде вже коливатися від двох градусів морозу до чотирьох градусів тепла. Вдень 11 листопада буде не тепліше ніж +3+9 градусів. Хіба що в Криму і на Закарпатті стовпці термометрів покажуть +8+12 градусів.

Місцями будуть тумани. Хоча від них всі втомилися, зникати вони не збираються, адже листопад - якраз їх сезон.

11 листопада в Києві стовпці темометрів впевнено поповзуть вниз і покажуть близько +5 градусів. Спасибі антициклону, опадів не очікується.
Надалі, похолодання буде зміцнюватися, продовжиться антициклональний характер. Дощів не буде-тільки тумани.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.