Російські окупанти на Донбасі зазнали небойових втрат — у путінських найманців двоє ″трьохсотих″.

Читайте Знай в Google News!

Закон бумерангу ніхто не скасовував, і це вчергове відчули окупанти, які ведуть загарбницьку війну на Сході України.

Так, 9 листопада двоє путінських найманці підірвались на своїх же розтяжках. Про це повідомив офіцер розвідки Збройних сил України Сергій Нещадим, пише "Real".

Зазначається, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався російський терорист - бойовик дев'ятого окремого штурмового полку морської піхоти 1-го армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації. Це бандформування терористичної ″ДНР″ воює під Маріуполем, а пунктом його постійної дислокації є приморський Новоазовськ. Внаслідок підриву на власних мінних полях путінський найманець отримав важкі поранення.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

сепаратисти на Донбасі, фото: ТСН
сепаратисти на Донбасі, фото: ТСН

Бумеранг догнав ще одного терориста - найманця сьомої мотострілецької бригади другого АК ВС РФ. Це вже бандформування терористичної ″ЛНР″, яке воює в районі Світлодарської дуги. Дислокується в Брянці (ОРДЛО). В результаті підриву на своїх же мінах терорист також отримав поранення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бойовики Путіна на Донбасі несуть величезні втрати - хвиля самогубств і передозувань

Як повідомляв портал Знай.ua, путінські найманці намагалися завербувати прикарпатця до лав шпигунів

Також Знай.ua писав, на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів