Наприкінці листопада українців чекає похолодання і удар з космосу – магнітні бурі. Активність на сонці почали помічати ще з початку останнього осіннього місяця.

Читайте Знай в Google News!

Метеозалежним людям варто приготуватися до того, що в другій половині листопада їх чекає ціла низка сонячних проявів. Будуть як сильні сплески сонячної активності, як і невеликі магнітні бурі.

Сильні магнітні хвилювання землі в листопаді будуть проявлятися в другій декаді місяця. Більш слабкі прояви триватимуть всього кілька годин. Серйозні-поспіль кілька діб.

Магнітні бурі у листопаді 2020, скрін - YouTube
Магнітні бурі у листопаді 2020, скрін - YouTube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У листопаді серйозної магнітної активності варто очікувати з 17 по 22 листопада включно. А пік активності настане 21 листопада.

Лікарі радять тримати під рукою необхідні ліки в ці дні. Адже напередодні і під час магнітної бурі людина може відчувати себе значно гірше, ніж зазвичай. За словами медиків, така сильна метеобуря може негативно позначитися і на здорових людях.

У цей період ви можете відчувати безпричинні головні болі, апатію, стомлюваність. У небезпечні дні можуть загострюватися хронічні хвороби, виникати головні болі, скакати тиск, з'являтися безсоння.

Несприятливий вплив на здоров'я метеозалежних людей загрожує не тільки головними болями, порушенням сну і різкими перепадами настрою. Для деяких-аж до стресу і депресії.

Любителям кави в ці дні варто обмежити їх вживання. Краще випити трав'яний або зелений чай. Виключити енергетики і алкоголь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, простий народний рецепт від високого тиску і головного болю, вода, сіль і марля.

Як повідомляв Знай. ua, сильна магнітна буря наближається до землі, дні найпотужнішого геошторму і поради медиків.

Також Знай. ua писав, що магнітні бурі в листопаді, календар і що не можна робити.