Нещодавно в мережі з'явилася гаряча фотографія популярної стюардеси Пейдж Ферні (Paige Ferney). Дівчина спокусливо позувала в кабіні пілота.

Читайте Знай в Google News!

Знімок був опублікований в Instagram-акаунті @winged_angelss, який повністю присвячений внутрішньому життю і будням членів екіпажів літака.

Довгонога красуня зображена на фото в своїй уніформі, без туфель. Ноги стюардеса красиво поклала на приладову панель, а на її голові кашкет командира повітряного судна.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що в соцмережі захопилися кадром. Підписники написали Пейдж безліч компліментів.

"Які чудові ноги", "Твої ноги здаються просто нескінченними!", "Мені дуже подобається ця поза", - відзначили в коментарях під фото користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, стюардеса зі Сполучених Штатів вирішила виконати сексуальний та в той же час зухвалий танець просто в проході пасажирського літака. Відео танцю вже з'явилося в мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, стюардеса на ім'я Ханна розповіла про роботу в авіакомпанії Emirates Airlines і відповіла на "найдурніші питання пасажирів на борту".

Також портал Знай.uа писав, що російська стюардеса Олена Глухова, яка стала справжньою зіркою соцмереж та навіть завоювала титул краси серед бортпровідниць, поділилася дуже відвертою фотосесією.