Українка поділилася кричущою ситуацією, що сталася за участю компанії, що надає послуги доставки — "Нової Пошти".

Дівчина опублікувала кілька Stories в Instagram, де розповіла, що отримала посилку через цілих чотири дні з Харківської області, із запізненням.

Читайте Знай в Google News!

"Нова пошта" не перестає дивувати, прийшла посилка зовсім в іншій коробці, тому що за чотири дні, коробка в якій мені відправляли - розмокла. Як вона могла до такого стану розмокнути, це залишається для дуже великим питанням. Таке відчуття ніби хтось мою посилку водою облив або під дощем вона стояла", - заявила Українка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак те, що знаходилося в посилці, встигло зіпсуватися і завонятися. Українка цікавиться, як же вміст посилки і сама коробка могло намокнути, адже на наданих відео видно поганий стан доставленого.

Коробка почала розсипатися в руках, а всередині знаходилися скляні банки, з яких згодом все витекло. Всередині було щось близько варення, що довелося викинути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шахраї підсадили українців на новий лохотрон з "золотими" посилками: "Це була наложка..."

Як повідомляв "Знай.ua", прикордонники накрили нелегальний канал контрабанди електроніки через Укрпошту.

Знай.ua писав, українці ризикують не отримати посилки на карантині: Перевірте свої замовлення в Інтернеті. Митниця влаштувала рейди на ММПО (місця міжнародного поштового обміну).