Журналістка Житомир.info Тома Коваль на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікувала пост, присвячений Кабінету Міністрів України і "Епіцентру", який обходить обмеження карантину вихідного дня.
Вона почала з спогади про сайт "власти.нет", назва якого зараз переплітається з карантином вихідного дня.
Читайте Знай в Google News!
"Кабмін приймає рішення, де друкованим по білому написано, що "в суботу та неділю дозволена торгівля продуктами харчування в магазинах, 60% торгової площі яких призначене для торгівлі продуктами харчування, паливом, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами", — написала журналістка.

Епіцентр (карантин вихідного дня), фото: Pavlovsky News
Епіцентр (карантин вихідного дня), фото: Pavlovsky News

І потім продовжила, що "Епіцентр" ніяк не вписується в ці норми, однак показує і заявляє всім, що буде працювати і продавати "виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ".
Але Тома Коваль виділила, що в постанові Кабінету Міністрів України мова йде саме про магазини і їх площі. "Ну а дрібний бізнес нагнутий і штрафуватимуть, як зазвичай, не в кожному ж магазині власники нардепи, як Гереги, ага...",- додала вона.
В кінці журналістка заявила, що зараз ситуація в лікарнях залишається складною: відсутні місця, госпіталізують лише вкрай важких. Однак президент при стабільному нормальному стані лежить в лікарні і записує для українців відео. "А попередній президент, який сам вже перехворів, розповідав, що теща помирає від коронавірусу, а потім викладаються фото відспівування в церкві, де відкрита труна, священик з хрестом біля нього і все таке", — підсумувала вона.

Епіцентр (карантин вихідного дня), фото: Pavlovsky News
Епіцентр (карантин вихідного дня), фото: Pavlovsky News

Зали для відвідувачів в "Епіцентрі" все ж закриті, проте магазин продовжує свою роботу при карантині вихідного дня, оформляючи замовлення онлайн і видаючи їх при вході. На вході знаходяться консультанти, розпитують у відвідувачів, у кого які покупки. Вони допомагають зробити замовлення онлайн, а куплений товар виносять відразу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Епіцентр "пожартував" про 72-годинну п'ятницю, українці не оцінили: "Танці на кістках"

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", жарти в сторону: Епіцентр після 72-годинної п'ятниці придумав новий спосіб заробляти на українцях у вихідні.

Знай.ua писав, "Хочете покуражитися? Поїхали в реанімацію": міністр Степанов присоромив Епіцентр за жарти про карантин.