У Києві місцеві мешканці стали свідками дивного перформансу - біля стін Андріївської церкви в столиці гуляли оголені дівчата і знімали відео.

Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі Pavlovsky News.

Читайте Знай в Google News!

Напівголі дівчата знімалися у відеоролику на бічному ганку Андріївської церкви в центрі Києва. Їх зняли на відео перехожі, які прогулювалися по Андріївському узвозу.

"У мережі з'явилося відео, де напівголі дівчата знімають відеоролик на бічному ганку Андріївської церкви в центрі Києва. Екстравагантний перформанс зняли перехожі на Андріївському узвозі", - сказано в підписі до ролика.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Красуні, фото: Телеграм / Pavlovsky News
Красуні, фото: Телеграм / Pavlovsky News

На відео видно, що з одягу на грудастих красунях були шапки, гетри і захисні маски - це все, і скажений холод не завадив показати їм свої принади на всю країну.

Андріївська церква - одна з головних визначних пам'яток Києва. Після отримання Україною Томосу була передана Константинопольському патріархату. Однак вона також продовжує перебувати у відомстві державного заповідника"Софія Київська".

Увага! Відео 18+

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна жінка була всіяна синцями, ніхто не розумів чому: правду розкрило УЗД.

Як повідомляв "Знай.ua", активісти підпалили "Ісуса Христа" заради політв'язнів Кремль.

Знай.ua писав, секстремістка Femen роздяглася на підтримку абортів перед здивованою дівчинкою і очманілої бабусею.