У понеділок, 16 листопада, в Україні суттєво похолодає. Тиждень розпочнеться з поступового зниження стовпчиків термометрів.

Про це говорить народний синоптик Леонід Горбань. Він прогнозує морози на Миколая, відлигу на Новий рік, три "плюсових" та два "мінусових" періоди.

Читайте Знай в Google News!

За його розрахунками, "перша семиденка грудня буде з плюсовою температурою, +4 ... +5 градусів". 6 грудня пройде сніг з дощем.

З 8 по 14 грудня встановляться морози на рівні -9...-11 градусів. 8 і 11 грудня можливий сніг. З 13 грудня прийде нове потепління, і до 17 грудня повітря буде прогріватися до +4...+5 градусів. 15 грудня можливий сніг з дощем, 17 грудня – дощ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

З 18 по 28 грудня очікується тривалий морозний період, коли температура повітря буде опускатися на 10-13 градусів нижче нуля. 18-20 грудня та 27-28 грудня можливий снігопад. Таким чином, в день святого Миколая, який випадає на 19 грудня, в Україні буде мороз і сніг, прогнозує народний синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці забудуть про сніг, синоптики попереджають про аномальні зими.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.