Українцям озвучили оновлений курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ). У понеділок, 16 листопада 2020 року долар і євро після карантину "вихідного" дня покажуть гривні, де раки зимують.

Гривня ослабла в своїх позиціях, у порівнянні з показниками в п'ятницю, 13 листопада, і становить 28,11 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Остаточний курс іноземних валют стане відомий о 10 ранку після відкриття торгів на міжбанку.

Читайте Знай в Google News!

Курс валют НБУ на 16 листопада

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

1 долар США – 28,1158;

1 євро – 33,2118;

1 польський злотий – 7,3956;

10 російських рублів – 3,6241

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

Значна кількість незапланованих і імпульсивних рішень покупців і продавців валюти після вчорашнього введення карантину “вихідного дня” створює певну загрозу для гривні на міжбанку і робить курс дуже залежним від ситуативних рішень великих гравців. Це може піднести нові сюрпризи щодо курсу долара.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, за оцінками провідних світових банків у 2021 році очікується падіння курсу долара на світових ринках.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні американська валюта в 2020 році, в середньому, буде тримати позначку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Також портал Знай.uа писав, що МВФ спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки.