У вівторок, 17 листопада, по всій території України погода вразить різноманітністю. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

Так, на Заході країни буде ще тепло, стовпчики термометрів досягнуть аномальних +10 градусів. У той же час Північ, Схід і Центр України остудять перші морози.

Найтепліше буде на Закарпатті, Львівщині, Волині та Рівненщині. Там повітря прогріється до +8 +10 градусів. Найхолодніше буде на Донеччині, Луганщині та Харківщині. Там стовпчики термометрів опустяться до -1 -3 градусів.

Крім того, сніг може випасти на Житомирщині, Київщині, Донеччині та Луганщині. При цьому дощі слід очікувати на Заході, а також на Житомирщині, Вінничині та Одещині. Вітер буде південно-східний, 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві у вівторок буде дуже волого, може випасти сніг. Синоптики обіцяють від -1 до +1 градуса, може сніжити.

погода на 17 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.