Чотири роки тому в Баварії встановили скульптуру гігантського пеніса з дерева. Вона майорить на горі Грюнтен і вже неодноразово падала. Цей факт викликає неабияку цікавість серед туристів.

Читайте Знай в Google News!

Цей двометровий дерев'яний пеніс височить над баварським регіоном Альгою - в Альпах. Як він з'явився тут на вершині 1738-метрової гори Грюнтен, точно ніхто не знає, але пам'ятають, що сталось це святковим ранком першого травня.

Двометровий пеніс, фото закордонних ЗМІ
Двометровий пеніс, фото закордонних ЗМІ

Місцеві мешканці припускають, що скульптуру могли підняти на гору і встановити хлопці з сусіднього села Реттенберг - так би мовити, заради молодецької забави.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми були дуже здивовані, але відразу ж проголосили цей пеніс нашим травневим деревом", - розповів він.

Двометровий пеніс, фото закордонних ЗМІ
Двометровий пеніс, фото закордонних ЗМІ

Скульптура абсолютно необразлива, однак вже не вперше потрапляє у поле зору ЗМІ, оскільки постійно, коли падає, хтось її назад підносить. Схоже, скульптура просто не дуже надійно встановлена, тому повалити її могли навіть корови, які там пасуться.

Цікаво, що деякі ЗМІ писали, що на картах Google Maps ця фривольна скульптура невідомого походження була відзначена в якості "пам'ятника культури".

У період пандемії коронавірусу мало туристів відвідує унікальний об’єкт XXL-фалос, але це ще один привід, щоб від душі посміятись у важкий період для всього людства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, єгипетська мумія птаха виявилася людським немовлям з вовчою пащею

Як повідомляв портал Знай.ua, єгипетська мумія розкрила вченим секрети стародавньої медицини

Також Знай.ua писав, мумія дитини розкрила археологам таємницю, яка зберігалася тисячоліття