У вівторок, 17 листопада, стало відомо про те, що в Мексиці через сильні дощі і Ураган Ета сталася потужна повінь. Однією з його жертв міг стати нещасний пес, якого залишили господарі.

Читайте Знай в Google News!

Історію про те, як моряки врятували життя собаці розповіло видання Buzz.

Повідомляється, що повінь сталася в мексиканському штаті Табаско. Моряки пливли на човні затопленою вулицею в пошуках жителів, які потребували порятунку. Але замість людини вони натрапили на собаку. Мокрий лабрадор міцно тримався за балкон, щоб не піти під воду.

Було достатньо всього пари погладжувань, щоб малюк самостійно забрався на човен. Потім лабрадорчика віднесли в безпечне місце.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хоч це і трапилось у Мексиці. Але ми закликаємо наших громадян. Будь ласка, при будь-яких умовах не кидайте своїх хвостанів! У них надія лише на вас! Якщо є можливість, допоможіть іншим тваринам. Або, хоча б, не ображайте! У світу є шанс бути добрішим, якщо ми почнемо з себе", - йдеться в повідомленні МВС України в Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бездомна кішка врятувала малюка від пащі лютого пса і стала зіркою в мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі рятують старого верблюда з приватного зоопарку.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі врятували порося Аркашу від загибелі на бійні: "Ледве не став беконом".