"Слуга" просто в Раді видалив брифінг МОЗ заради фільму для дорослих

У Верховній Раді черговий "еротичний скандал" — нардеп від "Слуги народу" поділився з колегою "порнушкою". Заради цього він "пожертвував" брифінгом МОЗ. У вівторок, 17 листопада журналістам вдалось підловити "слуг" на розвагах, які б не повинні мати місце у стінах Верховної Ради.

"Слуга" Анатолій Драбовський в залв ВР розважається "порнушкою", скрін
"Слуга" Анатолій Драбовський в залв ВР розважається "порнушкою", скрін

Не було місць: тяжкохвора українка померла на порозі лікарні

53-річна українка померла на порозі лікарні, бо хвору відмовилися госпіталізувати до реанімації нібито через відсутність місць. У Київській області 53-річна Світлана Гончар померла від серцевого нападу на порозі Боярської лікарні, бо її відмовилися госпіталізувати до реанімації нібито через відсутність місць.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

швидка, ілюстративне фото: REUTERS
швидка, ілюстративне фото: REUTERS

Поки Зеленський в лікарні, Разумков заявив, що він певною мірою вже президент

Дмитро Разумков заявив, що він якоюсь мірою вже президент. Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков сказав, чи бачить він себе можливим президентом України після завершення каденції Володимира Зеленського.

Дмитро Разумков, фото: Welt.
Дмитро Разумков, фото: Welt.

В "Слузі народу" гордо розповіли про політ неіснуючого літака: підняли "Мрію" номер два

У квітні 2020 року для перевезення з Китаю вантажу компанії "Епіцентр" влада підняла в повітря ще один літак АН-225 "Мрія". До цього літак ніколи не літав.

"Мрія" Ан-225, фото Wikimedia Commons
"Мрія" Ан-225, фото Wikimedia Commons

Неадекват в'їхав у натовп, покалічені люди не можуть отямитися: "Ненароком переплутав педалі"

У вівторок, 17 листопада, в селищі Холмогорівка Калінінградської області автомобіль врізався в натовп. Про це повідомили очевидці події, передають росЗМІ. У селищі Холмогорівка проходили слухання з питання прокладки по землі селища вантажної залізничної колії.

аварія в Холмогорівці, скріншот з відео
аварія в Холмогорівці, скріншот з відео