Мендель після скандалу зробила заяву про стан Зеленського: "Вже немає"

Секретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель відзвітувала про стан здоров'я президента. Як ми повідомляли раніше, президента України Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Єрмака було госпіталізовано до лікарні "Феофанія" з підтвердженими тестами на covid-19.

Зеленський і Мендель, фотоколаж znaj.ua
Зеленський і Мендель, фотоколаж znaj.ua

Померла легенда кіно Любов Румянцева: "Внесла неоціненний вклад"

Померла радянська і білоруська актриса театру і кіно Любов Румянцева. Відома радянська артистка Любов Румянцева померла 18 листопада у Білорусі на 78 році життя. Про це у Facebook повідомила національна кіностудія "Білорусьфільм", а якій вона працювала провідним майстром сцени з 1981 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Любов Румянцева, архівне фото з вільних джерел
Любов Румянцева, архівне фото з вільних джерел

Україна безкоштовно отримає вакцину від коронавірусу

Україна отримає безкоштовну вакцину від коронавірусу в першій половині 2021 року. У середу, 18 листопада стало відомо, що COVAX підтвердив інформацію про виділення Україні вакцини від коронавірусної хвороби на безкоштовній основі. Про це заявив головний санлікар Віктор Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Віктор Ляшко, фото з вільних джерел
Віктор Ляшко, фото з вільних джерел

На інтернет для літака Зеленського витратять 32 млн - "відосики" будуть просто з неба

У президентському літаку планують модернізувати зв’язок за 32,4 мільйона гривень. Зазначається, що 16 листопада Державний науково-дослідний інститут технологій кібербезпеки та захисту інформації Держспецзв’язку повідомив про намір укласти відповідну угоду з компанією Etihad Airways Engineering LLC (ОАЕ, належить уряду Абу-Дабі).

Володимир Зеленський в літаку, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський в літаку, фото: president.gov.ua

Деруть по 20 тисяч відсотків: українцям показали, як Нацбанк "підігрів" кредитних мародерів

Відомий український журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко звернув увагу своїх читачів на те, як йдуть справи в кредитному секторі економіки нашої країни. Журналіст нагадав, що безліч людей постійно страждають від докучливих дзвінків і постійних нових схем шахраїв - і з цим ніхто нічого не робить.

Кредитні контори, скріншот: YouTube
Кредитні контори, скріншот: YouTube