Померла радянська і білоруська актриса театру і кіно Любов Румянцева.

Читайте Знай в Google News!

Відома радянська артистка Любов Румянцева померла 18 листопада у Білорусі на 78 році життя. Про це в Facebook повідомила національна кіностудія "Білорусьфільм", а якій вона працювала провідним майстром сцени з 1981 року.

Румянцева отримала популярність завдяки фільмам "Альпійська балада", "Дорога на Рюбецаль", "Вінок сонетів", "Розклад на післязавтра", "Три талера".

Зніматися в кіно вона почала з 1959 року. А з 1977 року Румянцева працювала в Російському академічному драматичному театрі імені Максима Горького в Мінську.

Широку популярність акторці принесла головна роль у фільмі "Альпійська балада", який кіностудія "Білорусьфільм" зняла у 1965 році.

Любов Румянцевау фільмі "Альпійська балада"
Любов Румянцевау фільмі "Альпійська балада"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Любов Румянцевау фільмі "Альпійська балада"
Любов Румянцевау фільмі "Альпійська балада"

На сцені театру вона легко перевтілювалася в різні образи, серед її робіт ролі в таких спектаклях, як "Одруження Бальзомінова", "Наодинці з усіма", "Таланти і шанувальники", "Людський голос", "Філумена Мартурано".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 17 листопада пішов з життя культовий режисер Роман Віктюк

Як повідомляв портал Знай.ua, пішов з життя великий український письменник, знайомий з Бродським, разом ховалися від КДБ

Також Знай.ua писав, у Львові пішов з життя видатний український професор Вадим Березовський