Бренд Aroma Kava за протязі останніх років можна порахувати аналогом Starbucks, адже точки цієї мережі можна зустріти практично на кожному розі.

Вони працюють в більш ніж 20-ти містах України, проте зараз мова піде про окремий заклад, який розташовується в Запоріжжі на вулиці Запорізька, 12В. про це повідомили в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Читайте Знай в Google News!

Дівчина придбала собі каву, яка виявилася не дуже на смак. У ньому також були відсутні вершки і маршмеллоу. Але це не всі погані новини, пов'язані з даною покупкою. Адже Українка вирішила не відкривати після покупки кришку.

А коли там залишалося зовсім небагато, все ж вирішила зняти кришку і побачила там мертву комаху.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цього року з Aroma Kava було пов'язано ще одна подія. Це стосується чоловіка, який нічого не замовляв, проте перебував у закладі. Прибиральниця і офіціант вимагали від нього покинути приміщення, так як він не мав права там бути.

Дівчина, яка стала очевидцем, заявила, що чоловік був одягнений бідно, але пристойно. Він поводився культурно, не лаявся і не порушував громадського порядку. Щоб узаконити його перебування в кафе, вона придбала йому каву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярний супермаркет напередодні "Чорної п'ятниці" продає українцям моркву по 800 грн за кг.

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янам впарюють виноград з мишами - слабкодухі, відверніться: "Фрукти з м'ясом"

Знай.ua писав, В АТБ познущалися над покупцями і відправили на ринок: "Трясло весь день"