У дніпровському супермаркеті Varus market відвідувачці продали зіпсуті ковбаски та ще й не видали чек.

Читайте Знай в Google News!

Дарина із Дніпра, яка є постійним клієнтом Varus market, залишила негативний відгук про супермаркет. Відвідувачку обурило те, що їй підсунули зіпсутий і неякісний товар.

Жінка чекала гостей і вирушила до Varus market, оскільки саме цьому супермаркету надає перевагу. В магазині вона придбала три види ковбасок для гриля. За її словами, чеку на покупку вона так і не дочекалась. Але оскільки поспішала, то пішла додому готуватись до вечірки.

Прийшли гості, наступив час для мангала.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

"Я відкрила один з пакетиків з ковбасками (мюнхенські) і почула смердючий запах. Ковбаски були зіпсовані. Причому, запах намагалися замаскувати оцтом, але не вдалося...", - розповіла обурена жінка.

Але оскільки вона купила не один пакет, то взялась за два інших. В цих пакетах ковбаски були без неприємного запаху, і вона їх засмажила. Та те, що в результаті їй довелось подати до столу гостям, вкрай обурило жінку.

"Ковбаски, які на 90% складаються з жовтого старого сала, величезних шматків. Крім сала там ще траплялися якісь страшні трубки і жили, що нагадують за складом субпродукти для тварин. Був пізній вечір, перебували ми вже на дачі в 20 км від цього магазину, а чек на покупку я не дочекалася на касі. А інакше б я просто приїхала годувати цим "блюдом" адміністрацію магазину, який абсолютно не стежить за кухнею", - написала обурена покупець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Тернопільщині жінці продали гнилу рибу

Як повідомляв портал Знай.ua, покупці поскаржилися на супермаркети, які продають зіпсовані кокоси.

Також Знай.ua писав, в Дніпрі городянин придбав сир не тільки з цвіллю, але і з кишковою паличкою