У столиці Росії Москві маленький хлопчик провів п'ять днів без світла та їжі в квартирі. Відомо, що малюка замкнула його мати.

Читайте Знай в Google News!

Місцезнаходження жінки, яка замкнула дитину в квартирі без їжі та світла, досі невідомо. Про це повідомляє Telegram-канал "Life Shot" у понеділок, 23 листопада.

За попередньою інформацією, четвертокласник, просидівши в квартирі без електрики п'ять днів з однією лише пачкою рису, почав голосно кликати на допомогу у вікно та стукати у вхідні двері.

Сусіди помітили хлопчика і відразу викликали співробітників МНС, які допомогли звільнити дитину. За словами одного з сусідів, у квартирі жахливий безлад, таргани і мухи.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Я не уявляю, як там дитина перебувала п'ять днів", - обурився він.

Про те, де знаходиться мати хлопчика, поки невідомо. Люди розповіли, що жінка ніде не працює і вживає заборонені речовини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Росії переконана вегетаріанка годувала маленьку півторарічну доньку грудним молоком, овочами і сонячним світлом, що довело її до виснаження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Санкт-Петербурзі чоловік у нетверезому стані викинув з вікна багатоповерхівки 13-річного пасинка, а потім викинувся сам.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві автомобіль не впорався з керуванням, злетів з дороги і врізався в дерево. За кермом машини була жінка, яка перевозила свою малолітню доньку.