Для отримання екстреної допомоги українці зможуть звертатися до контакт-центру МОЗ. Про це розповів Максим Степанов.

Читайте Знай в Google News!

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про те, що МОЗ вводить новий спосіб виклику швидкої допомоги для хворих коронавірусом.

Завдяки такій зміні бригади швидкої допомоги будуть приїжджати швидше.

Степанов пояснив ,що" з'єднані всі заклади охорони здоров'я, визначені відповідальні особи", щоб медики приїжджали якомога швидше. Крім того, з кінця місяця через гарячу лінію планується почати організовувати консультації сімейних лікарів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тим часом статистика поширення Covid – 19 продовжує залишатися невтішною-за добу 13,8 тис.нових випадків.

Раніше міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко пропонує ввести двотижневий локдаун і відмовитися від масових заходів на новорічні свята.

Він зазначив, що краще прогнозований локдаун, ніж тривала невизначеність. Тому я б запропонував, по-перше, запланувати двотижневий локдаун, прив'язаний до новорічних свят... А, по-друге, відмовитися на Різдво і Новий рік від масових заходів і зустріти свята в режимі онлайн, наприклад в Zoom. Принаймні, буде що згадати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Львові відкрили найбільшу реанімацію в Україні, у вірусу немає шансів.

Як повідомляв Знай. ua, міністр культури Ткаченко заговорив про повний локдаун на два тижні і скасування Нового року.

Також Знай. ua писав, що е-лікарняний в Україні запустять у 2021 році, переваги та принцип роботи.