Політичний аналітик Валерій Соловей розповів про те, що сталося у світі з пандемією коронавірусу, і чи зможе він стати таким, як був до появи цієї проблеми. Також він розповів про те, чи залишаться сильні країни сильними, а які країни будуть слабшати.

Про це Валерій Соловей повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" В YouTube.

"У мене немає сумнівів, що світ повернеться в більш-менш стабільний стан в наступному році. Що стосується головного процесу 20-го року, пандемії, яка проявила слабкі місця світоустрою, одночасно показала сильні сторони деяких країн. Несподіваний виклик завжди викликає хаос і дизорганізацію", - підкреслив Валерій Соловей.

Тим не менш, є і ті країни, які змогли миттєво відреагувати на цю проблему і відповісти хаосу. Він підкреслив, що не думає, що після цього року зміниться порядок у світі або зміняться люди. На його думку, природа залишиться такою ж, якою вона була до масштабної пандемії і карантину.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Ми швидше за все повернемося, Бог дасть, будемо живі і здорові, в кінці наступного року до нашого проведення часу, до наших звичок, які переважали до 20-го року", - підкреслив аналітик.

Він також розповів, чи залишаться сильними ті держави, які були сильними до пандемії і карантину. Також Соловей розповів, які країни будуть слабшати через це.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Росія буде слабшати в силу внутрішніх причин, буде посилюватися Німеччина. В цілому, все залишиться таким, яким і було, тому що геополітичні зміни – це завжди процес, а не якийсь разовий акт", - пояснив Валерій Соловей.

Нагадаємо, що медик Ольга Богомолець розповіла, коли в Україні закінчиться пандемія коронавірусної інфекції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розповіли, коли може початися пік пандемії коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що медики зі Львова розповіли про розтини померлих від коронавірусу і пояснили, як це захворювання знищує легені.