Спортсмен з Північної Кореї перетнув кордон Південної Кореї стрибком з жердиною — це здалося військовим капіталістичної країни настільки підозрілим, що його попросили ще раз продемонструвати свою вправність.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише видання The Korea Herald.

Інцидент стався ще на початку листопада. Втікачу від режиму чучхе близько 30 років. Сам себе він називає гімнастом — начебто саме атлетична підготовка допомогла йому подолати бар'єр.

Щоб переконатися в тому, що чоловік їх не обманює, військові змусили його двічі повторити свій стрибок.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

В імовірному місці перетину кордону на паркані помітили незначні ушкодження, проте вона все одно не має слідів злому.

КНДР, фото Pixabay
КНДР, фото Pixabay

Для військових наразі залишається загадкою, як чоловік зміг обманути датчики руху встановлені на кордон. Більш того, перебіжчика не змогло зупинити навіть мінне поле

Зафіксувати перетин державного кордону вдалося за допомогою тепловізора, у який і помітили фігуру. З нез'ясованих причин прикордонники не зреагували на порушення — через це громадянин КНДР зміг провести у Південній Кореї близько 14 годин.

Зараз втікач все ще знаходиться під слідством. Військові ж планують перевірити ефективність електронної системи охорони кордону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Чен Ин епічно зганьбився через "хворобу" Путіна: відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кім Чен Ин епічно зганьбився через "хворобу" Путіна: відео

Також Знай.ua писав, Кого розстріляють? Ким Чен Ин в шоці від публікації "порно" знімків його дружини.