Північна Корея – одна з найбільш закритих країн світу. Дізнатися, що там відбувається, практично неможливо. Однак деякі новини все-таки просочуються крізь товсту стіну ізоляції. Причому іноді події в Північній Кореї дійсно дивують. Одна з таких новин з'явилася на Daily Mail.

Лідер КНДР Кім Чен Ин в сказі! На вулицях з'явились листівки з провокативними фотографіями його дружини! У листівках опубліковані фото дружини Кіма Сіль Джу, м'яко кажучи, провокаційному вигляді. В агітаційних матеріалах повідомляється, що раніше дружина глави КНДР знімалася в порнофільмах! Ну такого чучхе точно не передбачало.

фото Daily Mail

Очевидно, коли Кім Чен Ин побачив ці листівки, його обличчя було неможливо відрізнити від Червоного прапора. Так зганьбити велику династію Кім – безумовний талант. А адже десь з небесних висот, у комуністичному раю (з безкоштовними басейнами і лікарнями), на нього дивляться Кім Ір Сена і Кім Чен Ір. Що подумають великі предки на тому світі?

Як повідомляв портал Знай.uа, КНДР не буде продовжувати дотримуватися мораторію на випробування ядерної зброї і балістичних ракет.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус вразив КНДР, влада вдалася до екстрених заходів.