Українські ресторани поскаржилися на шахрайство з боку популярної доставки їжі Glovo. За словами рестораторів, компанія не платить їм гроші і не виходить на зв'язок. В результаті сервіс опинився в центрі скандалу.

Про це повідомляє аналітичний портал "Хвиля”.

Glovo був створений в 2015 році в Барселоні, в Україну офіційно "зайшов" в 2018 і досі вважався одним з найнадійніших сервісів з доставки їжі. Впізнавані жовті рюкзаки кур'єрів і розкручений бренд швидко принесли компанії популярність, проте на сьогоднішній день все менше користувачів, як серед клієнтів, так і серед ресторанів, задоволені послугами сервісу.

За даними видання, скарга надійшла з офіційного Facebook-аккаунта "Food vs Marketing". Команда ресторану написала, що Glovo так і не виплатила їм борг за співпрацю, і "вік" цього боргу вже досяг півтора місяців. Як зазначили ображені співробітники "Food vs Marketing", служба не дає відповіді з приводу заборгованості і тільки" перекидає " з відділу у відділ.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Друзі, допоможіть знайти контакти людей, які працюють в Glovo. Ми хочемо продовжувати співпрацю з ними, але ще більше ми хочемо отримати наші гроші, щоб платити зарплату команді! За останні 1,5 місяці нас перекидають з відділу у відділ і не дають чіткої відповіді", - пишуть співробітники ресторану.

В Instagram-акаунті Food vs Marketing розгорілася ціла дискусія, до якої приєдналися й інші ресторатори, щоб висловити своє невдоволення сервісом Glovo.

" у Glovo вже досить давно існує даний нюанс, не знаю, що щодо розрахунків через фіатние гроші, але ось ті транзакції, що проходять за безготівковим розрахунком, залишаються у них в кредиторської заборгованості. Власне це спостерігається вже далеко не перший місяць, на жаль", — написав користувач artificial_mind.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що у Києві кур'єр служби доставки "приробив ноги" чужим речам - "погано лежало".

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.