Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції, паралельно виконуючи завдання за призначенням.
З боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців порушення досягнутих мирних домовленостей відбулося протягом дев'яти разів за минулу добу, 28 листопада. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Читайте Знай в Google News!

"З нашого боку триває дотримання введеного повного і всеосяжного припинення вогню. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook", - йдеться в повідомленні. ООС

Також у прес-штабі додали, що на цій ділянці противник застосовував міномети калібру 120 мм та 82 мм протягом доби. Огір ще вівся з гранатометів різних систем, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. А ось у вечірній час путінські найманці з боку тимчасово окупованої Ужівки в напрямку Водяного здійснили дистанційне мінування позицій наших захисників при використанні заборонених мін ПОМ-2.
Завдяки українським засобам радіоелектронної боротьби вдалося придушити ворожий безпілотник, проліт якого був задокументований на приазов'ї. БПЛА противника типу "квадрокоптер" перетнув лінію розмежування.
Бойові втрати з боку особового складу Об'єднаних сил та поранення відсутні.

"Від початку поточної доби, 29 листопада, в районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою українськими захисниками. Слава Україні!", - підсумували в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, путінські окупанти переривають тишу на Донбасі забороненими засобами: під ногами міни.

Як повідомляв "Знай.ua", Українські воїни потужно вдарили по зубах путінським оркам на Донбасі: бойовики рахують втрати.

Знай.ua писав, російські окупанти на Донбасі стріляють над головами українців з гранатомета: "Готові миттєво"