Глава МОЗ Максим Степанов розповів, навіщо в обов'язковому порядку в Україні необхідний тритижневий локдаун. З такою заявою Степанов виступив в ефірі телеканалу ICTV.

Читайте Знай в Google News!

В Україні він вважає, що такий тривалий локдаун допоможе збалансувати зростання захворюваності до лютого майбутнього року на тлі епідемії коронавірусу.

"Нам необхідний локдаун. Нам потрібен тритижневий локдаун-тому що, крім ситуації з COVID-19 яка у нас є, у нас є сезонні загострення по грипу, і це все впливає. Нам дуже важливо, щоб ми підійшли до лютого не з високим зростанням захворювання, а щоб це у нас було збалансовано", — сказав Степанов.

Максим Степанов, кадр з відео
Максим Степанов, кадр з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що якщо в Україні введуть локдаун, то рух міського, внутрішньообласного та міжміського транспорту обмежувати не будуть.

"Навіть у тих країнах, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей, транспорт залишається працювати. Це артерія насамперед для економіки. Інакше важко ділову активність підтримувати. Я буду наполягати, щоб транспорт залишався робочим", – сказав міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ порадили українцям танцювати, щоб не заразитися.

Як повідомляв Знай. ua, міністр Криклій пояснив, що буде з транспортом за умови повного локдауну.

Також Знай. ua писав, що якщо завтра настане повний локдаун, інструкція з підготовки для батьків.