В інтернеті та з вуст знайомих українці можуть дізнатися багато історій про те, як наші жінки знаходять щастя і кохання далеко від Батьківщини. Однак, буває і навпаки - "закордон" сам приїжджає до нас, і тоді вже не відкрутитися.

Читайте Знай в Google News!

Так, молодий італієць Джузеппе закохався в мешканку міста Кривий Ріг і просто не може без неї жити. Мало того, хлопець влаштовує концерти вокального співу в центрі міста.

Про це стало відомо завдяки сюжету українського телеканалу "Рудана".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Італійська атмосфера на Поштовому. Молодий вуличний артист полюбився багатьом криворіжцям. Про диво-голос італійця на ім'я Джузеппе говорять в соціальних мережах, відео з його піснями б'є рекорди. Що привело іноземця до Кривого Рогу і хто його муза...", - писали журналісти.

Українці в соціальних мережах пишуть, що виступ Джузеппе - справжня подія для міста, і вони з радістю чекають на нові концерти. Виходить, що Італія сама приїхала в Україну і пандемія не завадить українцям опинитися в незабутній атмосфері батьківщини гладіаторів, шикарного вина і піци.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Загорнув тіло в килим": італієць жорстоко вбив українку на заробітках.

Як повідомляв Знай.uа, українка "окрутила" італійця і перевезла на батьківщину - закохався в її очі та борщ.

Знай.uа писав, Українка вимагала розлучення у чоловіка-італійця, а отримала молоток в голову - "Водив додому трансвеститів і повій".