Одеситка поскаржилася на туалет для дітей у місцевому дитсадку,який може замінити фільм жахів: унітази фактично позбавлені сидінь, а про кабінки чи хоча б перегородки і мови не йде.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним постом українка поділилася у фейсбук-спільноті "Батьки SOS".

До посту прикріплене фото. На ньому видно два маленькі унітази, на яких лежать дитячі різнокольорові сидіння. Один з бачків демонструє оригінальний спосіб кріплення до стіни.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Як вважаєте, такий туалет у 203 садочку м.Одеса, це норма? Накладки ковзають, діти їх знімають, щоб не впасти... Сідають на холодний фаянс. Бачок прикріплений до стіни дерев'яшкою і проволокою. Діти 4-5 років. Невже, з фінансуванням таке лихо? Чи всі садочки такі убогі? На ім'я кого писати?" — пише стурбована жінка.

Українці виявили обурення цією ситуацією.

"А відсутність перегородки не смущає?" — йде мова в одному з коментарів.

"Про окремі кабінки чи хоча б перегородки не йдеться... Запрошуйте представників місцевої влади на спільні посиденьки на унітазах. У місцевій раді чи адміністрації такого точного немає, нехай відчуюють всю глибину приниження від колективного відвідання туалету", — закликають в іншому коментарі.

"А ви "більше" здавайте на штори та подарунки вихователям!!!!" — гнівно пише користувачка соцмережі.

"Стан жахливий!!! Де перегородки???? Що за кришки???" — задаються риторичними питаннями українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, На Львівщині дитячий садок вляпався у скандал через карту України: "Де Крим?" Оновлено.

Як повідомляв портал Знай.ua, Як віддати дитину до дитячого саду: інструкція для батьків на час пандемії

Також Знай.ua писав, Запорізьким малюкам в дитсадку начепили "часникові обереги": "Скоро на осикові коли будемо скидатися".