В Україні вже зима, за вікном морози. Незабаром прийдуть новорічні свята, а разом з ними і так звані "знижки" на продукти харчування - реклама вже всюди. Все б нічого, але іноді якість продуктів сильно страждає.

Читайте Знай в Google News!

Так, в одному з супермаркетів у місті Бучач (Тернопільська область) покупцям на очі попалося огидного вигляду пачка вершкового масла, покрита шаром цвілі. І ні, не та, що шляхетна, на сир масло не встигло перетворитися.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "народний Ревізор".

Масло з цвіллю, фото: Telegram-канал "Народний Ревізор"
Масло з цвіллю, фото: Telegram-канал "Народний Ревізор"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Супермаркет нагодував покупців маслом з цвіллю. На Тернопільщині спалахнув скандал через зіпсовані продукти харчування, які продавалися під виглядом свіжих. Покупці придбали вершкове масло, а вдома з'ясували, що воно вкрите цвіллю. Місцеві жителі в коментарях розповіли, що це вже не перший випадок, коли в цьому магазині продають несвіжі продукти. #Бучач, "Надія" на перехресті.", - підписали публікацію автори.

Варто також нагадати нашим читачам, що на Прикарпатті магазини переклеюють термін придатності на продуктах. Про це розповів користувач Іван Різник у соцмережі Facebook. Повідомляється, що в місті Бурштин чоловік виявив переклеєний термін придатності на м'ясі в місцевому магазині "Гулівер", після чого йому нахамив касир.

Іван Різник розповів, що приніс на касу товар з переклеєним цінником. За його словами, це було м'ясо, якому таким чином продовжили термін придатності на 20 днів. Він зробив зауваження касиру через це, проте жінка не стала на це реагувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, в АТБ помітили дивну "акцію": збирають собі на корпоратив до Нового року?

Як повідомляв Знай.uа, у популярному магазині українців годують ковбасою просто з підлоги: "Пам'ятайте про ці фото".

Знай.uа писав, з січня в Україні обслуговуватимуть лише державною мовою: що робити, якщо ваші права порушують.